Grand Hotel Villa Serbelloni Bellagio

Grand hotel Villa Serbelloni je eden najstarejših in najbolj elegantnih hotelov v okolici jezera Como in edini luksuzni hotel s petimi zvezdicami v Bellagiu. Hotelski saloni in velik vrt ob jezeru gostom od aprila do novembra ponujajo možnost, da uživajo počitnice daleč od naporne gneče, blizu naravi in v objemu ene najlepših panoram na svetu.

Ljubitelji miru in tišine lahko izmenoma uživajo v pijači ob bazenu in lepotnih kurah in programih v termah Ville Serbelloni, hotelske lepotne klinike. Lahko se tudi z zasebnega pomola odpravijo na izlet z motornim čolnom do zgodovinskih vrtov okoli jezera, ki spomladi privablja turiste iz vsega sveta; še posebej mamljivi so prekrasni cvetovi azalej.
Ljubitelji športa lahko uporabljajo hotelsko telovadnico in teniška igrišča, uživajo v sproščujočih sprehodih ali se z gorskimi kolesi odpravijo na rtič Bellagio, nakar se lahko osvežijo v bazenu s pogledom na jezero.

INFORMAZIONE: Questo sito fa uso di alcuni cookies per migliorare la Tua esperienza di navigazione. NASCONDI IL MESSAGGIO